HAN GJOVALIN LOKTHI

Lagjia Ulaj
Theth Theth - AL

Kategoria: Business hotel,
   
ămimet: 15
Krevatet: 10
Dhomat: 3
Tel.
Mob. + 355 68 239 39 92
Fax.

Albanian 
Restaurant (house guests only) 
 


Ushqimi qe sherbehet ne Hanin tone eshte ai tradicional i zones; mish, djath, kos, gjalp i fresket, perime dhe fruta te stineve te ndryshme.Te gjitha ushqimet jane bio.Kenaqesi pushimeve tuaja do tu falin dhe aktivitet ne natyren e zones se Thethit.

Rajoni i THethit perben ne fakt zemrene alpeve shqiptare.Ai ndodhet ne alpet perendimore te Shqiperise, 70 km larg nga qyteti i Shkodres.
Per vlerat e tij klimaterike dhe te biodiversitetit Thethi eshte shpallur nje Park Kombaetar.Ne parkun e Thethit gjenden ahe shekullore,shumellojshmeri lulesh.Fauna e parkut perbehet nga 50 lloje shpendesh.Nder objektet me interesante per tu vizituar nga ana e turisteve jane Ujevara e Grunasit, shpella e Birreve me rrathe, mjaft terheqese jane burimet e ujerave te Okolit.


ămimet:

ămimi eshte 15 - 20 euro i cili perfshin fjetjen , mengjesin , dreken dhe darken.

ShŰrbimet:

Restaurant (house guests only

Distanca:

KonferencŰ:

Ekstra:

Wellness:

AsistencŰ udhŰtimi:

 
 ź back to web