HOTEL GRAND EUROPA SHKODER

Sheshi 2 Prilli, Shkoder
 Shkodra - AL
info@europagrandhotel.com
www.hotel.al
Kategoria: Business hotel,
   
Çmimet: --€
Krevatet: --  
Dhomat: 50  
Tel. +355 222 4 12 11
Mob.
Fax. +355 222 4 74 70

Albanian English French German Italian    
Restaurant Children welcome Playground Elevator Conference rooms Very quiet location Central location Parking Sauna Fitness center Air condition in room 
 
Cart Kreditit.
  

Grand Hotel Europa eshte nje nga hotelet me prestigjoze, i ndodhur ne qender te qytetit te Shkodres, me atmosferen e nje hoteli madheshtor me moderinizmin me bashkohor.
Per tu vleresuar sallat e mbledhjeve dhe sallat e konferencave. Me vendndodhjen e tij ben te mundur shetitjen e pikave me te bukura turistike te qytetit te Shkodres ne pak minuta.
Restoranti me kuzhine italiane dhe orientale. Stafi i kuzhines eshte i gjithi italian. Nje pamje mahnitese mund te shijohet nga kati i dyte ne te cilin gjindet restoranti.
Me 50 dhomat te mobiluara ne menyre bashkohore do te ndjeni rehatine dhe relaksin qe ofron Grand Hotel Europa.


Çmimet:

 Çmimi prej:  -- € SR
                    -- € DR         Shërbimet:

Restaurant
Children welcome
Playground
Elevator
Conference rooms
Very quiet location
Central location
Parking
Sauna
Fitness center
Air condition in room

Distanca:

Konferencë:
Conference capasity

Conference equipment

Salla Rozafa

Salla e konferencave Rozafa, nga me bashkohoret ne Shqiperi, me kushtet me bashkohore.
Gjithashtu ne kete salle ofrojme projektime me videoprojektor, DVD, VHS, mikrofona, kufje si dhe perkthime simultane me perkthyes te garantuar nga Hotel Grand Europa
Kapaciteti 150 vende.

Salla Shkodra

Salla e konferencave Shkodra, nga me bashkohoret ne Shqiperi, me kushtet me bashkohore.
Gjithashtu ne kete salle ofrojme projektime, DVD, VHS, mikrofona, kufje si dhe perkthime simultane me perkthyes te garantuar nga Hotel Grand Europa
Kapacititeti 50 vende.

 Ekstra:

Wellness:

Asistencë udhëtimi:

HOTEL sh.p.k. eshte nje agjensi e specializuar per akomodim dhe ka portalin me te madhe ne shqiperi www.hotel.al   [ www.hotel.al ]

 
 « back to web